Prijave na mini EdukAl 2020


Kotizacije

Iznosi kotizacije

Kotizacija za sudjelovanje na mini EdukAlu 2020 iznosi 100 kuna.

Kotizacije su oslobođeni članovi Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest (HUAB-a) i Palijativnog tima LiPa s plaćenom članarinom za ovu godinu.

Oslobođenje od plaćanja kotizacije mogu uživati i osobe koje se učlane do roka za plaćanje kotizacije zaključno do 14.12.2020. (godišnja članarina u HUAB-u iznosi 120 kuna).

Prijavitelji postera dužni su platiti kotizaciju.

Nakon uplate kotizacije odnosno prijave onih koji su oslobođeni kotizacije, sudionici će primiti e-poštom svoju osobnu poveznicu na online platformu putem koje će se održati konferencija.

Otkazivanje sudjelovanja i pravo na povrat kotizacije

Sudionici mini Edukala 2020 imaju pravo otkazati sudjelovanje i zatražiti povrat uplaćene kotizacije pod sljedećim uvjetima:

  • Otkaz sudjelovanja i zahtjev za povrat kotizacije mora biti u pisanom obliku upućen od osobe ili organizacije koja je napravila prijavu .
  • Zahtjev za povrat kotizacije treba biti poslan do 14.12.2020.
  • Povrat kotizacije bit će umanjen za 50 % administrativnih troškova.
Nakon 14. 12. 2020. nije moguć povrat kotizacije.


Bodovanje sudjelovanja na mini EdukAlu 2020

Sudjelovanje na EdukAlu stručne komore (Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora socijalnih radnika i Hrvatska psihološka komora) boduju prema svojim pravilnicima.

Potvrdnice o sudjelovanju bit će poslane e-poštom nakon završetka konferencije.

Pravo na potvrdnicu sudionici konferencije ostvaruju praćenjem najmanje 51% konferencije (npr. 4 sata uključujući stanke).

Oblici prijave

Radi jednostavnijeg načina prijave razvijeni su zasebni e-obrasci za:


PRIJAVA NA ONLINE KONFERENCIJU

Nakon uplate kotizacije, odnosno prijave onih sudionika koji su oslobođeni plaćanja kotizacije, sudionici će na adresu e-pošte, koju su naveli u prijavi, primiti poveznicu za sudjelovanje na online konferenciji.

U zakazano vrijeme klikom na gumb "Join the Meeting" otvorit će sučelje u njihovom internetskom pregledniku (Google ili sl.) pomoću kojeg će moći pratiti konferenciju i postavljati svoja pitanja.

Osobe koje imaju instalirani program ZOOM (može se besplatno preuzeti ovdje), pratit će konferenciju putem te aplikacije.